Commerciele toepassingen

Comfort en laag energieverbruik, het hele jaar door

Onze oplossingen voor commerciële airconditioning bieden het hele jaar door een comfortabel klimaat in restaurants, winkels, kantoorruimtes, hotels, sport- en recreatiecentra. Ongeacht hoe warm of hoe koud het buiten is, onze systemen leveren een schommelingsvrije, inverterbestuurde temperatuur. Dit helpt het energieverbruik te drukken met wel 30% in vergelijking met een niet-inverterbestuurd systeem. Met onze reeks bieden we energie-efficiënte producten die aan alle nieuwe normen voldoen.

Totale controle over meerdere ruimtes

Tebben Klimaattechniek biedt een totaaloplossing voor klimaatregeling die de gebouwbeheerder de totale controle over het binnenklimaat geeft, met gebruiksvriendelijke besturingselementen voor individuele zones en bredere beheers- en bewakingstools voor meerdere gebouwen.

Integrale oplossingen voor maximale energiebesparingen

De reeks commerciële airconditioners kan worden gecombineerd met verwarmings- en ventilatiesystemen, luchtgordijnen, koelinstallaties en warmwatervoorzieningen, om zo een integrale oplossing te creëren en optimale energie-efficiëntie te bereiken.


Kijk hier voor alle zakelijke productinfo van Mitsubishi en Daikin

 

 


0
aansluiten binnendeel
aansluiten binnendeel
Tebben-Airco-Warmtepompen-Luchtbehandeling-Koeltechniek
Tebben-Airco-Warmtepompen-Luchtbehandeling-Koeltechniek
02
02
0 (11)
0 (11)
 
E-mailen
Bellen
Map