Airconditioning

Lucht/lucht warmtepompen, oftwel airconditioningsystemen, koelen en verwarmen uw woning met energie uit de lucht en slechts 20% elektriciteit - een uitzonderlijk energie-efficiënte manier om het hele jaar door de perfecte temperatuur te bereiken.

Gemaakt voor gebruik in alle woningen
Of het nu gaat om een renovatie- of nieuwbouwproject, een lucht/lucht warmtepomp voldoet aan al uw verwarmings- en koelbehoeften. Onze flexibele systemen zijn eenvoudig te plaatsen, wat hen ideaal maakt om oude elektrische systemen te vervangen. En, hun A+++ klasse voor energierendement en dus met een zeer lage impact op het milieu, voldoen aan alle vereisten voor milieuvriendelijke gebouwen.

Toonaangevend energierendement
Onze lucht/lucht warmtepompen bieden energierendement tot A+++ dankzij een aantal geavanceerde oplossingen. De inverter-technologie bijvoorbeeld, verlaagt het energieverbruik tot 30% in vergelijking met een niet-invertersysteem, eenvoudigweg door het aanpassen van het toerental van de motor zoals vereist, in plaats van deze uit te schakelen en volledig opnieuw op te starten.

Koelen en verwarmen tot 5 ruimtes met slechts 1 buitendeel
Onze lucht/lucht warmtepompen bieden een aantal opties: sluit ofwel 1 enkel binnendeel aan op 1 enkel buitendeel (Split-systeem) of gebruik een Mulit-splitsysteem, waarmee je min. 2 en max. vijf binnendelen kunt aansluiten op slechts 1 buitendeel. Zo kun je dus met het Multi-splitsysteem tot vijf verschillende ruimtes efficiënt koelen of verwarmen op verschillende temperaturen én elke ruimte afzonderlijk regelen.

 

 

Principe en schema
Wat is een warmtepomp.pdf (176.12KB)
Principe en schema
Wat is een warmtepomp.pdf (176.12KB)
Pauzeren van warmtetoevoer
Ontdooifunctie warmtepompen 23.pdf (74.99KB)
Pauzeren van warmtetoevoer
Ontdooifunctie warmtepompen 23.pdf (74.99KB)
 
E-mailen
Bellen
Map