Wat mag u van ons verwachten? 

 Betrokkenheid, sinds 1989

Tebben Koeltechniek BV is een organisatie die streeft naar korte communicatielijnen. Zo werkt de directeur gewoon mee als dat nodig is, en ziet meteen waar verbeterpunten zijn. Hij is ook een van de verkopers, waardoor de klant alles met “de baas zelf” kan regelen. Opdrachtgever en nemer kunnen dus meteen onderhandelen.
Dat is wel zo eenvoudig!


Een sterke regionale partner, wij zijn waar u bent
Wij hebben niet de ambitie om voor iedereen te werken. Wij streven ernaar onze klanten het beste van 2 werelden te geven. Dat betekent een goede prijs-kwaliteitverhouding bij de aanschaf, gecombineerd met service binnen enkele uren. Ons kantoor en werkplaats in Kerkrade-West ligt centraal in Parkstad-Limburg en binnen een kwartier bereiken wij Maastricht en Sittard en omstreken. Centraal gelegen naast de 2 snelwegen kunnen wij verantwoord service garanderen tot Eindhoven. Ook in Duitsland en België zijn wij goed vertegenwoordigd met projecten en contractklanten.
Dat is wel zo snel!

Extra service bij aankoop
Leveren is meer dan alleen voor de deur neerzetten. Wij leveren alle soorten koeltechnische meubels en apparatuur op de plaats waar u ze wilt hebben. Zo nodig worden certificaten aangebracht en de bediening wordt uitgelegd. Door onze jarenlange samenwerking met groothandels, kunnen wij u de beste prijzen garanderen.
Dat is wel zo voordelig!


De zekerheid van garantie en service
Ondanks dat wij uitsluitend van de beste onderdelen gebruik maken bij de selectie en assemblage van onze installaties, kan in voorkomende gevallen toch een probleem optreden. Dan is het goed om te weten dat wij over diverse servicemonteurs beschikken die met volledig geoutilleerde servicewagens met navigatiesystemen snel ter plekke zijn om het euvel op te lossen. Ook buiten de normale werktijden is altijd een monteur beschikbaar. Er zijn meerdere vormen van service-contracten mogelijk om al uw geavanceerde en belangrijke koeltechnische apparatuur in topvorm te houden.
Dat is wel zo veilig!


De laatste voordelen van research
Zelfs geavanceerde producten met een hoge technologische standaard worden ondersteund door onze professionele bedrevenheid. We selecteren uitsluitend vooraanstaande gecertificeerde leveranciers, bij wie net als bij ons, continue een kwaliteitscontrole gehouden wordt. Wij zien dit als onze verantwoordelijkheid. Dat geeft vertrouwen bij de aankoop en het gebruik van de apparatuur.
Dat is wel zo zeker!


 

 

 


 


 


 

 
E-mailen
Bellen
Map